Årskortssläpp 2018

28 november 2017

Snart skriver vi 2018 i almanackan och den nya fotbollssäsongen är här snabbare än man kan tro. Med anledning av detta släpper vi våra årskort för den kommande säsongen och vi behöver ditt stöd!

Klicka här för att köpa årskort

Ståplatstryck, familjefest och pensionärsrabatter

Nästa år blir det ett antal förändringar på Stadsparksvallen när det kommer till prissättning. Vi har valt att förändra strukturen på prissättningen för att på ett bättre sätt tillgodose vår publiks önskemål.

Först och främst kommer vi att lägga fokus på vår ståplatspublik. Detta gör vi genom att erbjuda ett mycket förmånligt pris på hemmastå. Om du köper årskort betalar du så lite som 65 kronor per match och du hjälper samtidigt spelarna på planen genom att skapa tryck. Vi vet hur mycket våra spelare uppskattar stödet från ståplats och vi vill visa detta i vår prissättning.

Som familj är det ofta dyrt att hitta på saker tillsammans, men vi tycker inte att man ska tvingas välja bort fotbollen på grund av priset. Familjer kommer därför att kunna köpa sittplatsårskort på sektion G till ett rabatterat pris. För att köpa familjeårskort krävs att ni är minst tre personer och att en av er är under 18 år. Hur er familjekonstellation ser ut lägger vi oss inte i, alla är välkomna!

Pensionärer, studenter och ungdomar har tyvärr varit en bortglömd kategori på Stadsparksvallen. Många har efterfrågat rabatter på sittplats, vilket vi tidigare inte har erbjudit. Nu har vi dock tagit fram nya kategorier där detta är infört.

Valmöjligheterna är större än tidigare och vi hoppas att så många som möjligt väljer att förlänga sina abonnemang eller nyteckna. Vår publik är vår största tillgång och tillsammans mer er tror och hoppas vi på ett framgångsrikt 2018. Har ni några frågor är ni alltid välkomna att höra av er till vårt kansli.

Årskortspriser 2018

Sittplats kategori A: 3500 kr + 75 kr i serviceavgift
Sittplats kategori B*: 2500 kr + 75 kr i serviceavgift
Sittplats kategori C**: 2000 kr + 75 kr i serviceavgift

Sittplats kategori B pensionär/student/ungdom*: 2000 kr + 75 kr i serviceavgift
Sittplats kategori C pensionär/student/ungdom**: 1500 kr + 75 kr i serviceavgift

Ståplats sektion GM: 900 kr + 75 kr i serviceavgift

Familjeläktare: 1000 kr + 75 serviceavgift per person. Kravet för att få köpa familjebiljetter är att man köper minst tre årskort och att en av innehavarna är under 18 år.

* Sektion P, Q, R och S
** Sektion N, O, T och U, samt rad 1-2 på södra sittplatsläktaren

Notera följande:
– Medlemsrabatter gäller inte längre med anledning av de sänkta priserna på årskort.
– Ungdom räknas upp till 16 år.
– Student ska kunna uppvisa student-ID

Årskortsinnehavare 2017

Du som hade årskort 2017 kommer att få ett mailutskick med möjligheten att förlänga ditt årskort. Har du inte fått något mail senast fredagen 1 december är vi tacksamma om du meddelar oss. Vi vill gärna ha mailadress, adress och telefonnummer till samtliga våra årskortsinnehavare för att enkelt kunna kommunicera mer er.

Köpa årskort

Enklast köper du årskort online, via följande länk: http://jonkopingssodra.ebiljett.nu/Home/tickets/5/True

Om du av något skäl inte har möjlighet att köpa ditt årskort online kan du höra av dig till vårt kansli.
Tel: 036-16 55 13 (10:00-14:00)
Mail: bygdenslag@j-sodra.se

 

Läs mer