Årsmöte onsdagen den 13 mars

28 januari 2019

Årsmötet gällande verksamhetsåret 2018 genomförs onsdagen den 13 mars kl. 18.00 på Elite Stora Hotellet.

Ytterligare kallelse till årsmötet kommer via ske nyhetsbrev till föreningens medlemmar samt spridas via våra egna kanaler såsom hemsida, liveapp och sociala medier. Agendan för årsmötet kommer finnas på sportkontoret på Jordbrovallen, John Erikssonsgatan 50 C, senast den 5 mars. Gällande medlemmars rätt att bidra med förslag till de val som ska ske på årsmötet står det följande i föreningens stadgar:

§ 12 FÖRSLAG TILL VALBEREDNINGEN
Röstberättigad medlem har rätt att senast 30 dagar före föreningsstämma inkomma med förslag till valberedningen vad gäller de val som skall ske vid stämman. Styrelsen skall senast 14 dagar före den ovan angivna tidens utgång på föreningens hemsida informera medlemmarna om rätten att inkomma med förslag till valberedningen.

Det innebär att t o m den 11 februari kan medlemmar inkomma med förslag till valberedningen för de val som ska ske på årsmötet. Förslagen mejlas till K-G Gustafsson som är sammankallande för valberedningen och då på bygdenslag@j-sodra.se alternativt via kontakt på tel. nr. 073-926 11 41.

Varmt välkomna och med hopp om ett välbesökt årsmöte.

 

Läs mer

170409 Fotboll, Allsvenskan, Jönköping - Halmstad
Jönköpings Södra IFs fans stöttar sitt lag under matchen.

© Daniel Malmberg/Jkpg Sports 
***Betalbild*** , se fältet instruktioner/special instructions.

Nyhet | 20 maj

Intensiv matchvecka

Den här veckan blir härligt intensiv med många aktiviteter under hela veckan. Nedan ser ni vad som händer de ko…