Förköp

KÖP BILJETTER ONLINE

http://jonkopingssodra.ebiljett.nu

Biljettsläpp
1 maj till matcherna:
Djurgården, Malmö FF, IFK Göteborg

Biljettsläpp till våra matcher i Allsvenskan görs vid fem tillfällen under säsongen. Tre matcher släpps upp vid varje tillfälle. Du kan se när biljetterna släpps genom att klicka på länken ovan.

För dig som inte har köpt årskort men ändå vill vara säker på att få biljetter till vissa matcher, finns möjlighet att köpa biljettpaket. Där kan du köpa tre, fem eller tio matcher till ett rabatterat pris. Då kan du välja biljetter till hela säsongen, även till matcher som inte har släppts som lösbiljett. Biljettpaket köper du online via länken ovan.

Vi har också vårt samarbete med Linneas Tobak på Klostergatan och Axeline Sjöberg på Barnarpsgatan. Där kan du köpa biljetter över disk. Passa även på att köp något fint ur vårt souvenirsortiment.

På kansliet hanterar vi endast årskort.

DETTA GÄLLER VID BILJETTKÖP

  • Gratis: T.o.m. 8 år, så går du in gratis på ståplats i sällskap av vuxen, i mån av plats. På sittplats gäller att barn t.o.m. 8 år går in gratis och får sitta i knät på vuxen.
  • Ungdomspris: Vid en ålder av 8-16 år, så går du in på ståplats som ungdom.
  • Specialpris: Vi har rabatterade priser för ungdom upp till 16 år, studenter, pensionärer. Detta gäller enbart vid köp av ståplatsbiljett.


BILJETTPRISER
För aktuella biljettpriser hänvisar vi till länken ovan för biljettköp.