Frikort

Frikort på Jönköpings Södra IF:s matcher i Allsvenskan

Inför säsongen i Allsvenskan 2016 har vi valt att göra vissa förändringar avseende hantering av frikort. Tidigare säsonger har frikortsinnehavare kunnat få en matchbiljett på plats på Stadsparksvallen, men i år kommer detta inte att vara möjligt.

Ni som har frikort måste, för att kunna nyttja det, kvittera ut en biljett på Linnéas Tobak (Klostergatan 64) senast tre (3) dagar före match. Ni gör detta genom att visa upp ert frikort vid kassan och får därefter en fribiljett till kommande match. Notera att biljetten ni får är personlig och att ni vid anmodan ska kunna visa upp ert frikort även vid inpassering på Stadsparksvallen.

Anledningen till att vi väljer att göra en förändring gällande frikorten är att vi bedömer att möjligheten till slutförsäljning till vissa matcher är stor. Vi vill undvika att frikortsinnehavare åker till matchen i tron att kunna komma in på matchen och därefter bli nekade vid inpasseringen. Frikorten gäller naturligtvis i mån av plats.

För frikortsinnehavare som inte bor i Jönköping kan biljett avropas via J-Södras kansli på 036-165513, senast sju (7) dagar före match. Biljett kommer då att skickas till frikortsinnehavarens folkbokföringsadress.