Inför cupmatchen mot AIK

14 februari 2019

På lördag är det dags för årets första tävlingsmatch när vårt herrlag går in i Svenska Cupens gruppspel. För motståndet står de regerande svenska mästarna AIK och matchen spelas på Friends Arena i Solna med matchstart kl. 14.00.

Vid en snabb motståndarkoll så inledde AIK sin försäsong den 10 januari med årets första träning på Skytteholms IP. Laget har därefter hunnit spela träningsmatcher mot bl. a. Vasalunds IF (seger 1-0), GIF Sundsvall (oavgjort 1-1) och mot New York City FC under träningslägret i Abu Dhabi (oavgjort 1-1).

Gällande spelare som lämnat AIK under försäsongen så är det bl. a Kristoffer Olsson som lämnat för ryska FC Krasnodar och man har lånat ut Nicolás Stefanelli under vårsäsongen till cypriotiska Anorthosis Famagusta FC. Några av nyförvärven som rapporterats är bl. a. Chinedu Obasi från IF Elfsborg och norske innerbacken Daniel Granli.

Vi återkommer under fredagen med publicering av den trupp som reser till Friends Arena och startelvan publiceras på lördag, en timma innan matchstart.

 

 

Läs mer

170409 Fotboll, Allsvenskan, Jönköping - Halmstad
Jönköpings Södra IFs fans stöttar sitt lag under matchen.

© Daniel Malmberg/Jkpg Sports 
***Betalbild*** , se fältet instruktioner/special instructions.

Nyhet | 20 maj

Intensiv matchvecka

Den här veckan blir härligt intensiv med många aktiviteter under hela veckan. Nedan ser ni vad som händer de ko…