Information från föreningens styrelsemöten

24 januari 2019

Säsongen 2019 är igång och det gäller även allt planeringsarbete vid sidan om den sportsliga verksamheten. Just nu är det en intensiv period när det gäller att avsluta allt som har med 2018 att göra, träffa befintliga och nya samarbetspartners, planera för de kommande cupmatcherna och se till att vi är väl förberedda för herrlagets hemmapremiär i Superettan tisdagen den 2 april mot Halmstads BK. Vi ska förbereda för vårt damlags intåg i division 4, såväl a- som b-lag, och vi har precis välkomnat en ny akademichef i Sami Belay som ska komma in i akademi- och ungdomsverksamheten.

I vårt syfte att vara transparanta och så informativa som möjligt om föreningens verksamhet kommer vi att publicera videointervjuer efter de styrelsemöten som genomförs under året. I intervjuerna är det föreningens ambition att summera det viktigaste som avhandlats under mötena och har karaktär av mer allmän information än att vi kommer presentera ”den stora nyheten”.

Det första styrelsemötet äger rum idag, torsdagen den 24 januari, och videointervjuerna publiceras under fredagen på vår hemsida, Youtubekanal och med trailers på Instagram och Facebook.

 

Läs mer

Startelvan_1000x450

Nyhet | 16 augusti

Dagens startelva

Startelvan i dagens bortamatch mot IK Frej ser ut enligt följande: 1. Frank Pettersson (MV) 12. Jesper Svens…