JIMMY THELIN LÄMNAR JÖNKÖPINGS SÖDRA

30 november 2017

På föreningens medlemsmöte igår den 29 november meddelade Jimmy Thelin att han slutar som huvudtränare för Jönköpings Södras a-lag.

Jimmy kom till föreningen 2009 och var verksam inom ungdomsakademin innan har blev ansvarig för a-laget under våren 2014. Det första året som huvudtränare slutade Jönköpings Södra
på en fjärde plats i Superettan för att året därpå stå som seriesegrare och för första gången på 46 år ta steget upp i Allsvenskan. Därefter har Jimmy ansvarat för laget i de två allsvenska
säsonger som spelats 2016 och 2017.

Under Jimmys tid i Jönköpings Södra har föreningen tagit stora kliv i utvecklingen. Samtliga spelare och laget har haft en bra utveckling under hans ledning och Jimmy har implementerat en kultur och värderingar som kommer prägla föreningen i framtiden.

På onsdagens medlemsmöte redogjorde Jimmy för sitt beslut och riktade ett stort tack till spelarna, supportrar och alla som varit med på föreningens resa de senaste åren.

Jönköpings Södra riktar ett stort tack till Jimmy för hans insatser i föreningen och önskar honom all lycka till i sin fortsatta karriär. Vi ser fram emot att Jimmy någon gång i framtiden återkommer till Jönköpings Södra.

 

Läs mer