Jönköpings Södra träningsspelar mot Östers IF

19 juli 2018
Fredagen den 20 juni spelar Jönköpings Södra en träningsmatch mot Östers IF. Matchen spelas på Norvalla IP i Lammhult med matchstart kl. 18.00.
 
Vårt a-lag har varit igång med träning en vecka efter semesteruppehållet och nu väntar alltså en träningsmatch mot vår småländska Superettakollega. Det är en revanschsugen trupp som åker till Lammhult för att visa att 0-1 förlusten på Stadsparksvallen den 22 april var en engångshändelse.
 
Christer Persson, manager. Hur har träningsdagarna känts efter sommaruppehållet?
Kul att köra igång igen efter ledigheten. Spelarna har visat bra fokus och engagemang de passen vi har genomfört.
 
Vad vill du se i vårt eget spel i träningsmatchen mot Öster?
Jag hoppas att vi kan fortsätta förbättra samarbetet på planen vilket gör att vi får en bättre tajming och rytm i vårt spel. Lojaliteten och disciplinen i alla spelets faser har varit bra och är något som alltid ska ligga till grund när vi spelar.
 
Är truppen intakt och hur är status på Tommy Thelin och Erik Moberg?
Erik och Tommy är i full träning och disponibla för spel. Arni och Markus Tegebäck avlastas och är inte med i matchtruppen. Sedan tidigare är Anton Cajtoft i rehab.
 
Hur ser det fortsatta träningsupplägget ut inför omstarten mot Helsingborg den 29 juli?
Ledigt lördag och söndag. Träning mån-ons, ledigt torsdag, träning fredag och lördag. Vi följer samma rutiner som tidigare och kommer att fokusera mer de sista träningarna på Helsingborg.
 
Matchen mot Helsingborg den 29 juli startar kl. 17.30. Innan matchstart kommer Jönköpings Södra uppmärksamma och tacka det svenska fotbollslandslaget för framgångarna i det fotbolls-VM som nyss avslutades i Ryssland. Mer information kommer i våra egna kanaler inom kort.
 

Läs mer

JK

Nyhet | 19 april

Janne Karlsson 1940-2019

Jönköpings Södra IF har nåtts av det tråkiga beskedet att den mångårige spelaren, ledaren och medlemmen Jann…