Kommentarer från träningslägret i Peralada

8 februari 2019

I måndags lämnade herrtruppen Jönköping för att via Landvetter flyga till Barcelona och därifrån ta sig de 17 milen norrut till Hotel Golf Peralada. Därefter har laget genomfört tre träningsdagar och gör idag, fredag, sin fjärde träningsdag på anläggningen. Vi tog ett distanssnack med vår huvudtränare Andreas Brännström för att få höra hur veckan varit så här långt.

Hur är helhetsintrycket av anläggningen som ni är på?
– Anläggningen håller väldigt bra standard, det är någon form av golfhotell som är väldigt designat och praktiskt med bra utrymmen för allt vi behöver. Maten är gjord för oss, jag tror kocken börjar tröttna på att laga så näringsriktig mat snart……. Vi tränar en kilometer från boendet på Peraladas arena som håller en helt ok standard.

Hur har träningsschemat sett ut?
– Vi har blandat enkelpass med dubbelpass, och dessutom fyllt tiden med andra saker som workshop med Peter Norburg kring tankesätt och en oerhört prestigefylld femkamp.

Något särskilt som stuckit ut positivt under vistelsen?
– I onsdags åkte halva truppen plus ledarstaben och såg El Clásico på plats på Camp Nou, vilket ju var mäktigt.

 Vad återstår innan ni åker hem på måndag?
– Fredagen innehåller ett träningspass och en gemensam aktivitet. På lördag kör vi ett dubbelpass och på söndag ger vi oss av till Barcelona där vi stannar över natten innan vi flyger hem måndag morgon.

Nästa vecka väntar träning i Elmiahallen igen innan det är dags för första matchen i Svenska Cupen. Cupspelet inleds lördagen den 16 februari med bortamatch mot AIK på Friends Arena i Solna med matchstart kl. 14.00.

Foto: Peter Gustafsson, Jnytt

 

 

Läs mer

Startelvan_1000x450

Nyhet | 14 juni

Dagens startelva

Startelvan i dagens bortamatch mot Syrianska FC ser ut enligt följande: 1 Frank Pettersson (MV) 12 Jesper Sv…