Lördagen den 30 juni – En grönvit heldag!

27 juni 2018

Lördagen den 30 juni spelar Jönköpings Södra sin sista match innan sommaruppehållet. Då tar vi emot Halmstads BK på Stadsparksvallen med matchstart kl. 16.00.

För dig som är medlem i Jönköpings Södra finns chansen till en grönvit heldag då vi genomför medlemsmöte innan matchen och välkomnar alla till vår medlemspub på Bishop Arms efter matchen.

Planera in en lördag som ser ut enligt följande:

13.00-14.00     Medlemsmöte på Odensberg

16.00                Jönköpings Södra-Halmstads BK på Stadsparksvallen

18.30                Medlemspub på Bishop Arms

På medlemsmötet summerar vi första halvåret, såväl sportsligt som organisatoriskt. Ta tillfället att lyssna på en statusuppdateringen från föreningen och passa på att ställa frågor. För planeringens skull önskar vi din anmälan till medlemsmötet i ett mejl till bygdenslag@j-sodra.se alternativt på telefon 036-16 55 13. Vi önskar din anmälan senast torsdagen den 28 juni.

Därefter hoppas vi alla tar sig till Stadsparksvallen för matchen mot Halmstad. Där finns även möjlighet att träffa ansvariga för föreningens medlems- och evenemangskommittéer så passa på att lämna värdefulla synpunkter för vår framtida utveckling. Ni träffar dem på ytan bredvid souvenirboden.

Efter matchen är föreningens medlemmar välkomna till Bishop Arms. Där ansluter spelare och ledare och det blir intervjuer med analyser efter dagens match och en summering av vårsäsongen.

Välkomna till en grönvit heldag där vi tillsammans önskar en skön sommar!

FÖRKÖP DIN BILJETT TILL MATCHEN MOT HALMSTAD HÄR

 

 

Läs mer