Mot Superettan 2019!

6 november 2018

På lördag har vi möjligheten att på egen hand säkra kontraktet i Superettan 2019 då vi tar emot Norrby IF på Stadsparksvallen med matchstart kl. 16.00.

I syfte att skapa en härlig stämning på lördag och redan nu väcka intresset för att gå på fotboll på Stadsparksvallen 2019 så bjuder Jönköpings Södra IF bygdens ungdomar på entréavgiften till matchen mot Norrby IF. Det innebär att alla bygdens ungdomar upp till 18 år har fritt inträde till Stadsparksvallens ståplatsläktare och vi välkomnar er till entrén vid sektion GM, via vårt ungdomsinsläpp. Ingen föranmälan krävs, det är bara att dyka upp!

Därtill kommer även Jönköpings Södra IF erbjuda bygdens fotbollsföreningar med ungdomsverksamhet fri entré till norra sittplatsläktaren och det gäller samtliga ungdomslag tillsammans med ledare och föräldrar.

Jönköpings Södra IF tar kontakt med bygdens fotbollsföreningar under veckan men för de som vill boka sittplatsbiljetter redan nu går det bra att kontakta Sebastian Lagrell på
070-778 13 44 eller sebastian.lagrell@j-sodra.se.

Vi är mycket stolta och glada över stödet från läktaren i år. Vi har ett publiksnitt som står sig väl mot topplagen i Superettan och tillsammans med er vill vi skapa en härlig stämning på lördag, med en förhoppning om att vi blir minst 3 000 personer.

Välkomna till Stadsparksvallen på lördag!

 

 

Läs mer

Startelvan_1000x450

Nyhet | 16 augusti

Dagens startelva

Startelvan i dagens bortamatch mot IK Frej ser ut enligt följande: 1. Frank Pettersson (MV) 12. Jesper Svens…