Nordic Wellness och Jönköpings Södra IF i utökat samarbete

19 februari 2019

Nordic Wellness och Jönköpings Södra IF har sedan tidigare haft ett samarbete som i huvudsak varit kopplat till alternativ träning för föreningens herrlag. Inför säsongen 2019 har samarbetet utökats och Nordic Wellness blir officiell träningspartner till föreningen och tar i o m det steget upp i Nätverket Södra Support.

– Vi är mycket glada över att ha utökat samarbetet med Nordic Wellness och att det sträcker sig över ytterligare två år. Det känns viktigt att vi fått en partner som jobbar med stora delar av vår förening och där samarbetet nu också inkluderar vår damtrupp och delar av akademiverksamheten, säger Jönköpings Södras klubbchef Fredrik Ståhl.

– Att jobba med idrottsföreningar kräver ett tydligt ställningstagande i samhället och Nordic Wellness mission är att utveckla och stärka den allmänna hälsan hos spelare och ledare och det är med stor glädje vi nu utökar vårt samarbete med Jönköpings Södra IF. Vi känner att föreningen gör ett gediget jobb med att utveckla både elit och breddverksamheten och extra glädjande är att Jönköpings Södra IF har startat ett damlag för att bidra till att utveckla dam- och flickfotbollen i regionen, säger Nordic Wellness försäljningschef, Magnus Gustavsson.

 

Bildtext:
Malin Almqvist, Key Account på Nordic Wellness och Fredrik Ståhl, klubbchef i Jönköpings Södra IF är nöjda över det utökade samarbetet.

 

 

Läs mer

170409 Fotboll, Allsvenskan, Jönköping - Halmstad
Jönköpings Södra IFs fans stöttar sitt lag under matchen.

© Daniel Malmberg/Jkpg Sports 
***Betalbild*** , se fältet instruktioner/special instructions.

Nyhet | 20 maj

Intensiv matchvecka

Den här veckan blir härligt intensiv med många aktiviteter under hela veckan. Nedan ser ni vad som händer de ko…