Gröna Legender

En Grön Legend med 14 säsonger i klubben
2017-08-13
Grönlegend_webb
Innan söndagens match mot Örebro hyllades en av Jönköpings Södras största trotjänare. Att ha spelat 14 säsonger i samma klubb, varav 11 säsonger inom svensk elitfotboll är unikt. Fredric Fendrich är och förblir en Grön Legend. Fredric har inte bara spelat 300 a-lagsmatcher i Superettan och allsvenskan utan även bidragit till klubbens framgångar under åren i division 2.

Fredric har under sin karriär varit en viktig fotbollsspelare på planen och är via sin positiva attityd och i ambitionen att hela tiden utvecklas ett föredöme för fotbollsspelande ungdomar i bygden. Fredrics lojalitet till sin klubb är unik inom svensk fotboll.

Vi är otroligt tacksamma för de insatser Fredric gjort för Jönköpings Södra under sin karriär och ser fram emot hans framtida engagemang på plan.

 

 

Att ha spelat 11 säsonger inom svensk elitfotboll och dessutom i samma klubb får anses som unikt.
2017-07-17

grön

Måndagen den 17 juli uppmärksammade vi vår nummer 9 och lagkapten Tommy Thelin för de 300 tävlingsmatcher i Allsvenskan och Superettan som är genomförda i Jönköpings Södra a-lag under åren 2007 och till dags datum.

Tommy har under dom här åren inte bara varit en viktig fotbollsspelare på planen utan är via sin inställning, attityd och lojalitet till klubben ett föredöme för fotbollsspelande ungdomar i bygden.

Nu när Tommy nått 300 tävlingsmatcher i Jönköpings Södras a-lag tar han plats bland de som benämns Grön Legendar.

Vi ser fram emot att följa Tommy i sina framtida matcher i Jönköpings Södras a-lag.