Partner

Jönköpings Södras varumärke är starkare än någonsin. Anledningarna till det är vi mycket stolta över. Sedan 2006 är föreningen en del av den svenska elitfotbollen, vilket stärktes ytterligare med det allsvenska avancemanget 2015. Minst lika stolta är vi över det som finns under vårt representationslag och som också är en del av vårt varumärke.

Vår ungdomsverksamhet har utvecklats under ett antal år och idag är vi certifierade av Svensk Elitfotboll (SEF). Det ger oss rätten att kalla oss för ungdoms-

akademi. Akademin utbildar fotbollsspelare, men vi lägger också stor vikt vid det sociala ansvaret för att kunna bidra till barnens och ungdomarnas personliga utveckling. I såväl A-lag som ungdomslag finns ett stort antal spelare från bygden. Det är också viktigt för oss och det är därför vi kallar oss för bygdens lag.

Den starka lokala förankringen och den ökade nationella uppmärksamheten kring Jönköpings Södra, skapar också en givande och kommersiell miljö för våra samarbetspartners. Vill du vara med?

 

JÖNKÖPINGS SÖDRA IF – VISION

  • Jönköpings Södra IF:s vision är att ta SM Guld.
  • J-Södra ska etablera sig som ett topplag i Allsvenskan med målsättning att ta SM Guld.
  • J-Södra ska förfoga över en arena som skapar goda förutsättningar för sportslig underhållning och arrangemang.
  • J-Södra ska stå för ett stort socialt engagemang/ansvar och stödja ungdomars personliga utveckling.
  • J-Södra ska vara ett nav för utveckling av fotbollstalanger i regionen.

 

Föreningens ekonomiskt viktigaste samarbetspartner är Jönköpings näringsliv.
Välkommen att höra av Er!