Tack Pawel och lycka till i framtiden

12 november 2016

Inför den Allsvenska säsongen 2015/2016 anslöt Pawel Cibicki till Jönköpings Södra IF på lån från Malmö FF. Den 22-årige anfallaren har gjort en mycket bra säsong som har resulterat i totalt 10 mål och spel för det svenska u21 landslaget där han även gjorde mål i sin debut. Efter säsongens slut är det klart att Pawel går tillbaka till Malmö FF. Föreningen vill tacka Pawel för hans fina insatser och önskar honom all lycka i framtiden.

Jimmy om Pawel:
– Pawel har varit på lån från Malmö FF under året men har verkligen varit en J-Södra spelare fullt ut, spelat med stort hjärta för oss och satt lagets mål högst. Han har tagit ett stort ansvar och genom sitt agerande och erfarenhet bidragit till lagets prestation under året. Hans personlighet har hjälpt laget både på och utanför planen, han tar kliv hela tiden som spelare och som person. Vi önskar Pawel all framgång i Malmö FF.

Pawel om Jönköpings Södra IF:
– Framförallt har jag trivts bra i Jönköping. Sedan första dagen jag kom hit så har alla tagit emot mig jättebra. Det första jag fick göra var att åka med laget till USA, det kändes lite spänt i början men det var inga problem alls, alla tog emot mig jättebra och jag har verkligen trivts i Jönköping. Den här säsongen har gått bra, men jag är inte nöjd än för att det kan alltid bli bättre. Jag kom till Jönköpings Södra IF för att jag ville ha den utvecklingen som jag har fått, och det tackar jag hela föreningen för. Det finns stora skillnader att komma från en stor Allsvensk klubb till en lite mindre. Framförallt faciliteterna man har och vilka tillgångar man har till vad, där är det en stor skillnad. Men det är fortfarande professionellt och man känner sig hemma, man har lyckats få en familjär stämning och det är viktigt att man fortsätter bygga vidare på det så att det fortsätter gå bra i Allsvenskan. Jag vill tacka alla tränare, spelare, fans och alla runtomkring laget. Dem har varit med oss hela vägen och det är dem vi har spelat våra matcher för.

FAKTA:
Född: 1994-01-09
Moderklubb: Nydala IF
Tidigare klubbar: FC Malmö, Malmö FF
Statestik: 26 matcher, 10 mål, 5 assist
Aktuell: Återvänder till Malmö FF

 

Läs mer

Startelvan_1000x450

Nyhet | 14 juni

Dagens startelva

Startelvan i dagens bortamatch mot Syrianska FC ser ut enligt följande: 1 Frank Pettersson (MV) 12 Jesper Sv…