Veckans händelser i damlaget

21 december 2018

I förra veckan presenterade vi den första spelaren, vår lagkapten och de tre målvakterna som kommer konkurrera om målvaktsposten i vårt nybildade damlag. Därefter har pusselbitarna fortsatt att falla på plats och följande spelare har under veckan presenterats i våra sociala medier:

  • Angelica Pernblad, back från Bankeryds SK och Leona Svahn, anfallare från samma klubb.
  • Från Mariebo IK kommer Ebba Nyberg, Cornelia Andersdotter, Milena Estifanos och Alice Pettersson Rehn.
  • Clara Olofsson, mittfältare från Habo, Amanda Johansson, mittfältare från Torpa FF och Ida Jacobsson, mittfältare från Mariebo IK
  • Anna Sandberg, fostrad i Habo IF men spelade senast för IFK Kalmar och med meriter från landslagssamling med F16-landslaget är den senaste spelaren som har presenterats.

Vi fortsätter att presenterade de spelare som är klara för vårt damlag under de kommande veckorna. Det står redan nu klart att vi kommer anmäla två seniorlag till seriespel säsongen 2019. Det innebär att vi kommer ha både ett a-lag och ett b-lag i division 4, dock i olika serier.

Lördagen den 12 januari med start kl. 12.00 arrangerar vi årets upptaktsträff i Elmiahallen. Då är både vårt herrlag och vårt damlag på plats så missa inte tillfället att bekanta er med båda trupperna. Hoppas vi ses då!

 

 

Läs mer

Startelvan_1000x450

Nyhet | 14 juni

Dagens startelva

Startelvan i dagens bortamatch mot Syrianska FC ser ut enligt följande: 1 Frank Pettersson (MV) 12 Jesper Sv…