Zlatanera cup och Jönköpings Södra i samarbete

9 juli 2018

För andra året arrangeras Zlatanera Cup på Jordbrovallen och i år är det den 11 augusti som gäller för arrangemanget som förenar mångfald, idrott och kultur.

Under dagen spelas ett stort antal fotbollsmatcher där lagen fylls med spelare av  nyanlända, svenska ungdomar, politiker och företrädare från näringslivet med flera. På Jordbrovallen erbjuds en rad olika aktiviteter vid sidan av planerna och efter matcherna finns möjligheten att se Samir och Viktor uppträda från scen.

För Jönköpings Södra är Zlatanera Cup ett tillfälle där vi är representerade med funktionärer från många delar inom föreningen. Spelare, ledare, anställda och styrelserepresentanter deltar under dagen vars syfte är att skapa en mötesplats som blandar alla oavsett ålder, kön och etnicitet.

Jönköpings Södra ser fram emot att fortsätta vara en samarbetspartner till Zlatanera Cup och aktiviteten är en viktig del av föreningens arbete inom ”Södra i samhället”. Mer information kommer i våra kanaler och på www.zlataneracup.se.

Ha en fortsatt skön sommar!

 

Läs mer

Startelvan_1000x450

Nyhet | 16 augusti

Dagens startelva

Startelvan i dagens bortamatch mot IK Frej ser ut enligt följande: 1. Frank Pettersson (MV) 12. Jesper Svens…