Vi söker tränare till akademin

26 november 2020

Fotbollsåret 2020 går mot sitt slut och inför kommande säsong så vill vi fortsätta utveckla och förstärka vår verksamhet och söker därför tränare till vår akademi och ungdomsverksamheten under den på både pojk- och flicksidan. Vi söker både ansvariga och assisterande tränare.

Är du redan tränare idag eller har varit eller kanske precis lagt skorna på hyllan efter en spelarkarriär och önskar att utvecklas som ledare och instruktör i en stimulerande fotbollsförening som andas utveckling så är Jönköpings Södra IF rätt förening för dig.

Vi söker dig med fotbollskunskap och ett stort engagemang som brinner för fotboll och att utvecklas samt är duktig på att jobba med ungdomar. Vi ser gärna att du spelat fotboll själv och att du har en god vana att jobba i team med spelarna i fokus.

Vårt mål med vår verksamhet är att erbjuda en stimulerande och utvecklande miljö med flera duktiga tränare per träningsgrupp som kan ge spelarna den kunskap och feedback som krävs för att bli så bra möjligt. Det man får av att vara ungdomstränare i Jönköpings Södra IF är förmånen att jobba med ambitiösa och duktiga spelare, en tydlig inriktning och fotbollsfilosofi, bollplank i form av erfarna och heltidsanställda tränare samt kontinuerlig utbildning i allt från träningsupplägg, spelsystem till ledarskap.

Vi söker även lagledare till 15–19-årslagen där man ingår som en viktig del av ett team och framförallt ansvarar för administrativa, praktiska och materiella frågor.

Om något att detta låter intressant för dig, vänligen kontakta Sami Belay, Akademichef, på sami.belay@j-sodra.se.

 

Läs mer

191006 Stadsparksvallen inför fotbollsmatchen i Superettan mellan Jönköping och GAIS den 6 oktober 2019 i Jönköping.
Foto: Axel Boberg / BILDBYRÅN / Cop 258

Okategoriserad | 12 januari

Södra till miljonen 2.0

Säsongen 2020 går till historien som en av de tuffaste för elitfotbollen i Sverige. Pandemin som kom över oss u…