428 soffbiljetter och en lycklig vinnare

30 juli 2020

3-3 slutade matchen mot GIF Sundsvall, något som med tanke på två ledningar kan kännas jobbigt. Men med tanke på den dramatiska kvitteringen långt in på stopptiden finns det naturligtvis en positiv eftersmak av matchen också. Faktum är ju också att vi har tagit sju poäng de senaste tre matcherna, vilket naturligtvis är väldigt positivt.

Till matchen mot GIF Sundsvall såldes 428 soffbiljetter, något som är fantastiskt på många sätt. Lojaliteten från våra supportrar är fantastisk och alla sålda soffbiljetter är mycket viktiga för klubben detta speciella år. Vi kan inte nog tacka er!

I samband med matchen mot GIF Sundsvall lottade vi ut Jetmir Halitis hemmatröja. Lycklig vinnare av tröjan blev CasaCorsoColombo, som vann på en av sina 20 soffbiljetter. Stort grattis!

Redan på söndag är det dags för match igen, då vi åker till Borås för möte med Norrby IF. Du kan naturligtvis fortsatt köpa soffbiljetter, genom att swisha till 1235229810. Till kommande match lottar vi ut Frank Petterssons rosa målvaktströja.

 

Läs mer