Alexander Jallow klar för IFK Göteborg

2 januari 2020

Jönköpings Södra och IFK Göteborg är överens om en övergång för Alexander Jallow. Alexander, som kom till Jönköping inför säsongen 2017, tar nu klivet till Allsvenskan och Kamratgården. 

Alexander Jallow kom till Jönköpings Södra inför säsongen 2017. I Allsvenskan blev det begränsat med speltid, men under säsongerna 2018 och 2019 spelade Alexander de flesta av matcherna. I Superettan blev det totalt 56 matcher, 14 mål och fem assist.

Inför säsongen 2020 tar nu Jallow klivet till Allsvenskan, för spel i IFK Göteborg. Jönköpings Södra önskar Alexander all lycka i framtiden!

– Den här övergången ligger i linje med hur vi vill arbeta i klubben. Vi vill att spelare tar steg till större klubbar, samtidigt som vi får en bra ersättning. Alexander har haft en positiv utveckling under tiden hos oss, vilket är en kvalitetsstämpel på hur vårt arbete fungerar, med duktiga tränare och instruktörer. Vi vill också tacka Alexander för hans tid i klubben. Han har varit fullt ut professionell och en stor tillgång under tiden här, säger sportchefen Kujtim Bala.

Jönköpings Södra tackar IFK Göteborg för ett gott samarbete i samband med övergången och önskar klubben och Alexander lycka till under säsongen!

 

Läs mer