Anton Cajtoft lämnar klubben – över tio år i klubben

18 december 2020

En målvaktsera är till ända i vår klubb. Anton Cajtoft, som kom till J-Södra från Bankeryds SK 2008, lämnar nu för nya äventyr.

Anton debuterade i den gröna tröjan i Superettan 2013, var med under den framgångsrika perioden upp till Allsvenskan 2015 och stannade kvar i samband med degraderingen. Under den perioden hann Anton med att representera U21-landslaget vid ett antal tillfällen, med U21-EM 2017 som den största höjdpunkten.

Under sin tid i klubben har Anton Cajtoft varit en uppskattad spelare och människa, som kommer att vara saknad av hela J-Södra. Vi tackar Anton för hans fina insatser och önskar honom all lycka i framtiden, med en förhoppning om att det inte är sista gången han står i rätt mål på Stadsparksvallen.

Antons egna ord:

Jag vill passa på att tacka alla som varit i och kring föreningen under de cirka tio år som jag har varit här. Det har verkligen varit en ära och stolthet att få representera stadens fotbollslag.

Jag vill även passa på att verkligen rikta ett stort tack till GM och alla andra supportrar för det otroliga stöd ni har varit i såväl bra som tyngre perioder. Det är något jag alltid kommer att ha med mig!

Tack för den här gången!

//Anton Cajtoft

 

Läs mer

191006 Stadsparksvallen inför fotbollsmatchen i Superettan mellan Jönköping och GAIS den 6 oktober 2019 i Jönköping.
Foto: Axel Boberg / BILDBYRÅN / Cop 258

Okategoriserad | 12 januari

Södra till miljonen 2.0

Säsongen 2020 går till historien som en av de tuffaste för elitfotbollen i Sverige. Pandemin som kom över oss u…