Årskort för 2021 ute till försäljning

12 januari 2021

Årskort 2021 – Tillbaka till Stadsparksvallen

2020 var i alla avseenden varit ett speciellt år och nu när vi har gått in i 2021 är osäkerheten i samhället fortfarande stor. I skrivande stund är publika evenemang kraftigt begränsade och kommer att så vara under en tid framöver.

För Jönköpings Södra är intäkterna för våra evenemang oerhört viktiga, för att vi ska kunna skapa förutsättningar sportsligt. Vi kommer därför att sälja årskort till säsongen 2021 med start 7/12, trots den osäkerhet som finns.

Vi vet att pandemin har slagit hårt mot både företag och privatpersoner därav erbjuder vi ett årskort i 4 kategorier för att alla ska få chansen att vara med/köpa ett årskort. Vilket årskort som passar dig väljer du själv.

Årskorten köper du här: https://jonkopingssodra.ebiljett.nu/List/Seasons alternativt besöker vårt sportkontor på Jordbrovallen måndag-fredag 10-14.

 

Kategorierna som finns:

Kategori 1 – 750 kr

Kategori 2 – 1500 kr

Kategori 3 – 2250 kr

Kategori 4 – 3000 kr

 

Detta gäller för årskortsköp under 2021

Till att börja med bidrar du på ett värdefullt sätt till föreningens verksamhet, men du kommer naturligtvis att erbjudas biljett om myndigheterna tillåter publik (om minst 300 personer) under 2021. Villkoren är följande:

  • När/om vi får ta in publik på Stadsparksvallen under 2021 erbjuds platserna till köpare av detta årskort. Alla som köper ett årskort får en biljett per match (i den mån vi kan erbjuda alla plats, annars kommer det att fördelas jämt över kvarvarande matcher).
  • Köpare av kategori 3 och 4 kommer att erbjudas två biljetter per match (om vi har möjlighet att släppa in fler åskådare)
  • Köpare av kategori 4 får också en valfri souvenir (värde upp till 999 kr).
  • Om vi har möjlighet att släppa in mer publik än vi har sålt årskort kommer dessa säljas till övrig publik, men årskortsinnehavare kommer att ha förtur att köpa fler biljetter.
  • Om du är rörelsehindrad kan du självklart köpa och nyttja även detta årskort. Om du har ledsagare med dig i samband med match ingår den personen och du behöver inte köpa mer än ett årskort.
  • Om föreningen har möjlighet att genomföra ett vanligt årskortssläpp inför 2021 eller under 2021 kommer köpare av detta årskort att kunna tillgodoräkna sig summan man tidigare valt att betala.
  • Ingen återbetalning kommer att göras för årskortet om vi inte har möjlighet att släppa in publik under 2021.
  • Alla vanliga årskort är frysta tills vidare. Har du haft årskort tidigare år och vill behålla din plats så kommer du att erbjudas en förlängning den dagen vi släpper vanliga årskort igen.
  • Har du köpt flerårskort kommer dessa också att frysas. År 2021 räknas således bort och flerårskorten förlängs med ett år.

 

 

 

Läs mer

DS

A-lag | 8 maj

Förlust i Västerås

Trots ett ledningsmål av Adrian Edqvist efter 19 minuters spel räckte det inte till poäng i lördagens bortamatc…