Årskortsinformation – anmäl dig till kommande matcher

2 juni 2021

Från nästa match mot Akropolis (7/6) kan vi med glädje välkomna 500 åskådare till våra matcher i Superettan. Det är vi självklart mycket glada för, vi har saknat er något oerhört!

Biljetterna kommer i första hand att erbjudas till våra trogna årskortsinnehavare, och först om det blir några biljetter kvar erbjudas som lösbiljetter. För att du som årskortsinnehavare ska få en biljett behöver du anmäla intresse. I första hand går det att göra till kommande två matcher mot Akropolis och GAIS. Vi avvaktar med ansökan till höstens matcher, då restriktionerna kan vara förändrade när dessa matcher spelas.

Följande förutsättningar gäller:

Nedan finns tre webbformulär, ett för partners, ett för Green Machine och ett för övriga årskortsinnehavare. Du som årskortsinnehavare fyller i formuläret och kommer sen att kontaktas av klubben med information om din tilldelning. Om du som privat årskortsinnehavare har mer än ett årskort behöver du fylla i formuläret en gång för varje årskort. Anledningen till att vi har valt att lyfta ut Green Machine är för att samla sjungande supportrar på ett ställe på arenan. Du väljer själv om du tillhör den kategorin, det krävs inte medlemskap i Green Machine.

Ansökan om biljetter till matcherna görs senast torsdag (3/6) nästa vecka. Har du inte köpt årskort än, men vill ha chansen att gå på match, gör det senast 3/6 och ansök nedan. Du hittar all biljettinformation här: https://jonkopingssodra.ebiljett.nu/List/Seasons

I nuläget är det totala antalet sålda privata årskort ca 200 st och till detta kommer årskort köpta av våra partners, men det överstiger inte totalt sett 500 st. Detta innebär att chanserna att få gå på matcherna framöver är stora om du väljer att köpa årskort.

Biljettlänkar:

Partners:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSccyfGe9vFGr5ln1IrpKJ5AoZW94H4T__eDAD670ctoHhhA7g/viewform

Green Machine:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScN61Y5E0EUvIQjZYH0nzOu4R7DYBIb–BUmhF8W_l1TwMgjg/viewform

Övriga årskort:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfxlsm_iU79y2nvW6QPdUAD2nVDWATI5iE2By821vhRRZOXIw/viewform

 

Läs mer

FF

A-lag | 12 juni

Lördagens startelva

Följande startelva är uttagen till dagens match mot Örgryte IS: 1 Frank Pettersson (MV) 2 Elias Gustafson 7…

Seger

A-lag | 12 juni

Dagens matchtrupp

I dag kl. 15.00 möter vi Örgryte IS på Gamla Ullevi och följande trupp är uttagen till matchen: Frank Pett…