Atteviks och Volkswagen förlänger som huvudsponsorer

21 december 2020

Jönköpings Södra och Atteviks/Volkswagen förlänger sitt samarbete ytterligare ett år. Siffran tolv signalerar lojalitet inom fotbollen och samarbetet mellan föreningen och Atteviks/Volkswagen, som nu går in på sitt tolfte år, sänder precis samma signal.

Volkswagens och Atteviks logga på matchställets mage är någonting som alla som följer föreningen har vant sig att se, och det kommer inte att förändras under 2021. Det är lika naturligt som att Odensbergs eller Jordbrovallens parkeringar är fyllda med bilar från Volkswagen. Samarbetet har verkligen blivit en integrerad del av föreningens arbete. Det är därför vi med stor glädje vi återigen välkomnar våra vänner inom Atteviks och Volkswagen som stolt huvudsponsor 2021.

– Vi är otroligt glada att kunna presentera Atteviks och Volkswagen som huvudsponsor till Jönköpings Södra IF för säsongen 2021. Kontinuiteten av samarbetet som nu skrivs för 12:e året i följd betyder oerhört mycket för klubben. Ekonomiskt är det väldigt viktigt, men även långsiktigheten ger en trygghet och stabilitet i föreningens fortsatta utveckling. Detta inte minst i dessa tuffa utmaningar med en fortsatt pågående pandemi, säger Mats Tidstrand ordförande i Jönköpings Södra IF.

– Det är med stor glädje vi låter meddela att vi ännu ett år har möjligheten att vara med och stötta föreningen. Det har varit ett tufft och utmanande år på många sätt och i dessa tider är det kanske viktigare än någonsin att vi står enade. För oss är det budskapet viktigt, vi håller ihop när det behövs som mest. Vi har i år verkligen saknat närheten till föreningen och alla supportrar på plats, men ljusare tider kommer och när de gör det ska vi mötas igen på det sätt som vi är vana vid. Oj vad vi längtar, säger Mattias Gustavsson, märkeschef VW Atteviks.

 

Läs mer

191006 Stadsparksvallen inför fotbollsmatchen i Superettan mellan Jönköping och GAIS den 6 oktober 2019 i Jönköping.
Foto: Axel Boberg / BILDBYRÅN / Cop 258

Okategoriserad | 12 januari

Södra till miljonen 2.0

Säsongen 2020 går till historien som en av de tuffaste för elitfotbollen i Sverige. Pandemin som kom över oss u…