Biljettinformation Falkenberg 11/9

10 september 2021

I morgon är det äntligen dags för match på Stadsparksvallen med publik igen. Senast det hände var 2019 och vi har verkligen längtat efter att få välkomna er tillbaka!

Det finns fortfarande biljetter kvar till matchen, i skrivande stund ca 1000 biljetter, varav 200 är ståplats. Merparten av sittplatsbiljetterna som finns till försäljning är på vår fina nya norra sittplatsläktare. Vi uppmanar verkligen alla att köpa förköp, då vi har begränsade möjligheter att sälja biljetter på plats. På Stadsparksvallen kommer vi ha två biljettluckor, en på södra läktaren och en på norra. Till dessa blir det dock lätt kö, varför förköp underlättar både för dig som besökare och oss som arrangör.

Enklast köper du din biljett genom att gå in på: https://jonkopingssodra.ebiljett.nu/Tickets/Choose/136?S=0

Insläpp på Stadsparksvallen

Ni som sitter på sektion A-H går in via insläppet på den södra läktaren. Vid insläppet finns fem vändkors, där du själv scannar din biljett och går in. Har du biljett till någon annan sektion kommer du inte att kunna komma in med din biljett.

Sektion I-O går in på kortsidan av den nya norra läktaren. Innanför dörrarna där finns fyra vändkors, där du scannar din biljett själv.

Hemmastå är tillfället omplacerat till bortasektionen, på östra sidan. Entrén är på ovansidan, som du enklast når genom att gå runt arenan på den norra sidan.

Vid alla våra entréer finns personal som hjälper er om det blir problem med biljettscanning eller att hitta rätt insläpp.

 

Läs mer

öster

A-lag | 21 september

Dagens startelva

Följande startelva är uttagen till dagens bortamatch mot Helsingborgs IF: 1 Frank Pettersson (MV) 6  Adam Be…