Brännström inför första träningsmatchen

23 januari 2020

Försäsongen 2020 drog igång med träning måndagen den 6 januari och vi har genomfört en uppstartsträff på Junebäckens IP med presentation av såväl herr- som damtrupp. Nu på fredag väntar herrarnas första träningsmatch för säsongen när vi möter allsvenska Örebro SK på Behrn Arena med matchstart kl. 16.00. 

Vi möter ett Örebro som avslutade fjolårssäsongen med att komma på nionde plats i Allsvenskan och de svart-vita från Närke har redan hunnit med att spela en träningsmatch när man i lördags besegrade Linköpings City med 4-0 hemma på Behrn Arena. En match där man enligt uppgift ställde upp med spelare från a-truppen i första halvlek och en elva som till stor del bestod av akademispelare i andra halvlek.

Gällande nyförvärv inför säsongen 2020 som finns det två spelare som är bekanta från Superettan 2019 och som är klara för Örebro. Det gäller dels Robin Book som lämnade Varbergs BoIS efter säsongen men även Benjamin Hjertstrand som anslutit från IK Brage.

I spelaren nedan hör ni vår egen Andreas Brännström kommentera läget i truppen efter de inledande träningsveckorna och vilka funderingar han har inför fredagens match mot Örebro SK.

 

Läs mer

Startelvan_1000x450

A-lag | 19 september

Startelvan mot Östers IF

Till lördagens hemmamatch mot Östers IF är följande startelva uttagen: 1 Frank Pettersson (MV) 3 Pavle Vagi…