Charbel Abraham är klar som assisterande tränare i Jönköpings Södra IF

3 december 2018

I dag har vi glädjen och meddela att Charbel Abraham är klar som assisterande tränare i Jönköpings Södra IF. Charbel kommer närmst från uppdraget som huvudtränare för Skövde AIK.

-Jag är otroligt glad att få möjligheten att jobba i en så fin förening som Jönköpings Södra IF. Jag ser verkligen fram emot att få påbörja jobbet och lära känna spelare, ledare och alla inom klubben, säger Charbel Abraham.

– Vi får in en hängiven ledare med ett stort intresse för individuell instruktion. Vi känner att han passar väl in i vår ambition i att bli bättre på spelarutveckling, säger Andreas Brännström.

– Med Charbel får vi en ung, ambitiös fotbollstränare med många års erfarenhet från seniorfotbollen med god utveckling. Han är både en bra ledare och en kunnig instruktör. Charbel har samma typ av grundsyn på spelet som Andreas Brännström och vi är övertygade om att de kommer komplettera varandra på ett bra sätt. Vi är glada att välkomna Charbel till vårt tränarteam och föreningen, säger Andreas Jankevics.

Kontraktet med Charbel är på 3 år och han påbörjar sitt uppdrag den 1 januari 2019.

 

 

Läs mer