ComCenter och Jönköpings Södra i nytt samarbete

10 maj 2019

I dag kan vi stolt meddela att ComCenter har valt att ingå i Nätverket Södra Support för säsongen 2019 och blir i o m det Jönköpings Södras leverantör av telefonilösningar.

– Vi är glada över att ComCenter vill samarbeta med Jönköpings Södra och därigenom stötta föreningens framtida utveckling. Med ComCenter som partner får vi också en bra överblick kring vår telefoni och med flexibilitet och kostnadseffektivitet. Dessutom moderniserar vi telefonilösningen med växel och ComCenter SMART vilket gör det enklare och mer professionellt när man vill komma i kontakt med oss, säger klubbchef Fredrik Ståhl

– I och med samarbetet med Jönköpings Södra ser vi en möjlighet att ytterligare stärka vårt varumärke på den lokala marknaden i Jönköping och närområdet. Vi ser med stor spänning fram emot att ingå i Nätverket Södra Support, dels för att stötta Jönköpings Södras utveckling av hela föreningen, men även för möjligheten att framöver kunna knyta nya kontakter och relationer.  Att dessutom få förtroendet att leverera en helhetslösning för föreningens kommunikationsbehov gör oss mycket stolta, säger William Ridderström på ComCenter.

På fotot: Fredrik Hartman, William Ridderström, Magnus Ferbe från ComCenter, Fredric Fendrich från Jönköpings Södra, Johan Karlsson från ComCenter och Fredrik Ståhl från Jönköpings Södra.

 

Läs mer