Damlaget är klara seriesegrare

11 september 2019

Med tre omgångar kvar av säsongen så har vi gjort det som vi har siktat på hela året. Nämligen att säkra en plats i division 3 till kommande säsong.

Matchen mot Burseryd ikväll var till en början en prövning för oss. Mycket anspänning hos spelarna att hantera och övervinna. Vilket inte är så konstigt, med en poäng ikväll så säkrar vi serieseger och därmed avancemanget. Vi inleder lite avvaktande och gör några enkla misstag i passningar och bedömningar. Men vi gnuggar på och efter 20 spelade minuter så börjar spelet i båda riktningarna att ta form.

Sedan börjar målfyrverkeriet att dundra på rejält. Vi har med oss en 5-0 ledning till halvtidsvilan. När domaren blåser av matchen så har vi lyckats att göra ytterligare fyra mål och vinner matchen komfortabelt med hela 9-0. Vilken match laget bjuder storpubliken (132) på ikväll och vilken fest klacken bjuder laget på. Fantastisk stämning.

Kvällens målskyttar; Julia Lindahl 3, Anna Sandberg 2, Lorlena Valdez 2, Clara Olofsson 1 och Fanny Holmér 1. Kvällens MVP; En glödhet och hårt arbetande 3-målskytt Julia Lindahl.

 

Läs mer

Dzenis

A-lag | 11 februari

Dzenis Kozica är tillbaka!

Dzenis Kozica lämnade J-Södra för Djurgården efter degraderingen från Allsvenskan 2017. Under hans år i Allsv…