Daniel Strandsäter förlänger kontraktet

28 juli 2021

Daniel Strandsäter har fått sitt genombrott i herrlaget under 2021 med spel i samtliga matcher under årets Superetta och två mål på målkontot mot Falkenberg för en vecka sedan. Nu har Daniel skrivit ett nytt avtal med Jönköpings Södra, som sträcker sig över 2024.

Daniel Strandsäter, som är fostrad i klubbens akademi, har fått sitt riktiga genombrott i år. Han har startat elva matcher och hoppat in i övriga två, och har således spelat samtliga seriematcher hittills under säsongen. Mot Falkenberg i återstarten av Superettan för en vecka sedan gjorde Daniel sina två första mål för herrlaget. Nu har Daniel, vilket klubben är mycket glada för, skrivit på ett nytt kontrakt med klubben. Kontraktet sträcker sig  över 2024 och är således på 3,5 år.

– Daniel har under våren visat att han växer in i sin Södrakostym mer och mer. Han har en förmåga att vara flexibel i sina positioner och att alltid vara någon som arbetar stenhårt för laget och klubben, vilket är väldigt viktigt för vår klubbkultur och framtid, säger Patric Jildefalk.

 

Läs mer

öster

A-lag | 21 september

Dagens startelva

Följande startelva är uttagen till dagens bortamatch mot Helsingborgs IF: 1 Frank Pettersson (MV) 6  Adam Be…