Omgång 2 – tisdag 23/6 2020

Jönköpings Södra IF-Ljungskile SK

Så är det äntligen dags för hemmapremiär när vi under tisdagen tar emot nykomlingarna Ljungskile SK. Matchen spelas på Stadsparksvallen med avspark kl. 19.00 och som bekant är det en match som spelas utan publik men man kan med fördel se matchen på Dplay. Ännu bättre blir det om man löser soffbiljett för 50 kr genom att swisha till 123 522 98 10.

Följande matchtrupp är uttagen till årets hemmapremiär:

2 Elias Gustafson
4 Marcus Degerlund
6 Philip Wiström
5 Fredric Fendrich
7 Sebastian Crona
8 Moustafa Zeidan
9 Dzenis Kozica
10 Edin Hamidovic
12 Jesper Svensson
13 Mikael Marques
14 Smajl Suljevic
17 Eric Omondi
18 Jetmir Haliti
19 Amar Muhsin
21 Kevin Rodeblad Lowe
22 Daniel Ljung
23 Anton Cajtoft
24 Amir Al-Ammari

 

Tisdagens hemmapremiär slutade med seger. Slutresultatet skrevs till 2-1 mot Ljungskile SK efter 90+3 spelade minuter.

Matchen som spelades inför tomma läktare inleddes med att spelet böljade fram och tillbaka under de första minuterna. Tyvärr tvingades vår Sebastian Crona utgå skadad redan efter 10 minuter och Andreas Brännström tvingades kasta om i uppställningen. Jetmir Haliti flyttades ner som mittback och in kom Eric Omondi. Ju längre in i matchen vi kom desto mer liknade matchbilden bortamatchen mot GAIS. Vi har mycket boll och spelar oss fram men dessvärre är det gästerna som tar ledningen i matchminut 30. Ett resultat som står sig halvleken ut.

Vi gör ett byte i paus och Kevin Rodeblad Lowe utgår och ersätts av Marcus Degerlund som kommer in. Vi fortsätter föra spelet men får vänta till matchminut 68 innan Dzenis Kozica kvitterar på ett skott som tar på ett Ljungskileben och dalar in bakom Erik Dahlin i motståndarnas mål. Därefter ser vi ett massivt spelövertag och ledningsmålet signerat Amir Al-Ammari känns inte helt orättvist. Hans frispark i den 84:e matchminuten letar sig igenom straffområdet och 2-1 är ett faktum.

Byten
10: Crona ut/Omondi in
46: Rodeblad Lowe ut/Degerlund in
56: Fendrich ut/Suljevic in

Varningar
54: Fredric Fendrich