Inför måndagens hemmamatch mot Syrianska FC

9 augusti 2019

På måndag är det dags för hemmamatch igen när vi tar emot  Syrianska FC från Södertälje. Matchen som ingår i omgång 19 av Superettan har avspark kl. 19.00 på Stadsparksvallen.

Vi har revansch att utkräva för förlusten senast vi mötte Syrianska vilket var i den 13:e omgången. Trots ett sent kvitteringsmål av Jakob Orlov så tilläts hemmalaget gör 2-1 på stopptid och vi fick vända hem utan poäng. Matchen mot Syrianska den 14 juni är den senaste förlusten i vår matchstatistik. Därefter har vi spelat sex omgångar som resulterat i fyra vinster och två oavgjorda matcher.

Efter 18 spelade omgångar befinner sig Syrianska på 12:e plats med 20 inspelade poäng vilket man gjort via resultatraden 5-5-8. Laget från Södertälje har spelat fem matcher efter omstarten vilka har resulterat i två segrar, två oavgjorda och en förlust.

Andrew Michael Stadler är den spelare som gjort flest mål i laget så här långt med sina fyra gjorda.  Ammar Ahmed är en offensiv kraft som stått för tre gjorda mål men även fyra assist. I mötet mot oss har Syrianska Patrik Dyrestam avstängd p g a gula kort.

Vår matchtrupp presenteras under söndagen och i nuläget vet vi att Daryl Smylie är avstängd p g a gula kort.

 

Läs mer

Startelvan_1000x450

A-lag | 2 augusti

Startelvan mot Norrby IF

Till söndagens match mot Norrby IF är följande startelva uttagen: 1 Frank Pettersson (MV) 12 Jesper Svensson…