Information om biljetter till enkronasmatchen mot Mjällby

2 september 2019

Matchen mot Mjällby 1 oktober blir förhoppningsvis en riktig toppmatch. I samband med matchen bjuder Jönköpings näringsliv er besökare på inträdet och vår förhoppning är att Stadsparksvallen är fullsatt den kvällen!

Hemmamatchen mot Mjällby 1 oktober kommer att vara en så kallad enkronasmatch, där Jönköpings näringsliv betalar inträdet för vår publik. Detta innebär att det kommer att vara helt gratis att gå på matchen.

För Jönköpings Södra är det en stor förhoppning att matchen inte bara blir slutsåld, utan även fullsatt. Vi vill därför i möjligaste mån undvika att dela ut biljetter som riskerar att hamna i byrålådan. Med anledning av detta kommer följande upplägg att gälla för avrop av biljetter:

  • Årskort gäller i vanlig ordning
  • Biljetter kan avropas på förhand via jonkopingssodra.ebiljett.nu (både sitt- och ståplats). Dessa biljetter kommer att kosta 10 kr i serviceavgift, för att undvika missbruk.
  • Biljetter kommer, om matchen inte är slutsåld på förhand, att kunna hämtas ut på Stadsparksvallen matchdag. Dessa biljetter avropas helt utan kostnad.

Stadsparksvallens samtliga läktare kommer att användas på matchen. Bortastå kommer att avgränsas, för att möjliggöra för fler att se matchen. Detta innebär att ca 6.000 biljetter kommer att finnas totalt, i och med att ett visst säkerhetsavstånd kommer att finnas mellan bortasektion och hemmasektioner.

För biljettfrågor eller beställningar av biljetter till större grupper (fler än 10 personer), vänligen kontakta Sebastian Lagrell på sebastian.lagrell@j-sodra.se alternativt 070-7781344.

 

Läs mer