Jönköpings Södra IF rekryterar ytterligare en talang

4 juni 2019

I fredags presenterade vi Noah Nylander som ny spelare och som i augusti ansluter till klubbens P17-trupp och idag är det dags för nästa spelare att presenteras.

Granit Hana, född 2003, ansluter precis som Noah Nylander från Motala AIF och var även han tillsammans med Noah på besök häromveckan och signerade sitt avtal med klubben. Han kommer att börja på vår NIU-profil på Sanda-gymnasiet till hösten. Granit Hana är anfallare som tillhör Motala AIF:s P17 där han i år varit en pålitlig målskytt och en bärande spelare.

– Granit är en hårt arbetande anfallare som vi tycker har många fina kvalitéer i det offensiva spelet, framförallt när han kommer rättvänd och kan hota med fart. Lägg därtill att han är en naturlig poängspelare både när det kommer till att göra mål men också spela fram lagkamrater, säger Jonathan Enzo Arnet, P17/P19 Huvudtränare.

Granit Hana – Hur är känslan?

– Känslan är väldigt bra och jag ser verkligen fram emot den här resan.

Varför föll valet på Jönköpings Södra?

– Jag har hört mycket gott om Jönköpings Södra och ser det som en bra möjlighet att utvecklas som spelare här.

– När vi letar efter spelare som kan spetsa vår verksamhet så kollar vi väldigt mycket på personligheten utöver det fotbollsmässiga och där tycker vi att Granit faller väl in under våra önskemål i hur vi vill att våra spelare ska utmärka sig som positiva och målmedvetna individer. Som spelare har han alla förutsättningar att passa väl in i hur vi önskar att spela fotboll och vi är därför väldigt nöjda med att Granit har valt att komma till oss, säger Joel Serghini Idrissi, Chefscout ungdom.

Jönköpings Södra vill passa på att tacka Motala AIF för ett gott samarbete vad gäller övergången och önskar klubben lycka till under resterande del av säsongen.

Vi hälsar Granit varmt välkomen till Jönköpings Södra IF i augusti.

 

 

 

 

Läs mer