Jönköpings Södra IF värvar Elias Gustafson

9 augusti 2019

Jönköpings Södra IF kan i dag meddela att Elias Gustafson från division 1-klubben Lindome GIF ansluter till föreningen. Kontraktet är skrivet över säsongen 2021.

Elias, som fyller 22 år senare under hösten, har representerat Lindome de senaste tre säsongerna och har under innevarande säsong stått för 16 framträdanden och gjort två mål.

Jönköpings Södra hälsar Elias varmt välkommen till föreningen!

  • Vi är glada att Elias är här hos oss. Det är en spelare vi följt noga och ser stor potential i. Elias är en lite ovanlig spelartyp i och med att han både är stor och snabb. Han har främst spelat ytterback, men har egenskaper för fler positioner, säger huvudtränare Andreas Brännström.
  • Jätteroligt att det är klart. Det känns spännande att komma till en förening i Superettan, som vill framåt. Jag ser verkligen fram emot att komma igång och träffa alla i laget i morgon, säger Elias.
  • Elias är en spelare som scoutinggruppen följt under hela våren och när vi tappade Nikola (Tkalcic) aktiverade vi spåret fullt ut. Vi är väldigt nöjda med att vi lyckades lösa Elias så snabbt. Vår målsättning är att han är spelklar för oss till måndagens match, säger sportchef Andreas Jankevics.
 

Läs mer