Jönköpings Södra och Andreas Jankevics går skilda vägar

30 november 2019

Klubben och sportchefen Andreas Jankevics har kommit överens om att gå skilda vägar. Beslutet sker i samförstånd och Andreas kommer att lämna sin roll inom kort.

Andreas Jankevics kom till klubben under våren 2018 och har under perioden varit sportchef. Andreas har under hela sin tid i klubben haft sin familj i Falkenberg, något som inte längre är hållbart. Klubben och Andreas har diskuterat situationen under den senaste tiden och gemensamt kommit fram till att detta är den bästa lösningen. Med anledning av detta har klubben under den senaste tiden utvärderat hur den sportsliga organisationen ska se ut under 2020 och framåt.

Klubben har som ambition att presentera en ny sportslig ledning inom kort. Fram till att det sker kommer Andreas Jankevics vara kvar som sportchef.

– Vi tackar Andreas för hans insatser och fina arbete, som har varit en starkt bidragande anledning till våra fina sportliga prestationer under säsongen. Vi önskar honom lycka till i framtiden, säger ordförande Mats Tidstrand.

– Jag vill tacka föreningen och alla medarbetare för den här tiden. Den pendling som jag har haft är inte gångbar över tid och är grunden till vårt gemensamma beslut. Vi har haft en bra sportslig utveckling, där jag är övertygad om föreningens fortsatt positiva utveckling med existerande ledning, säger Andreas Jankevics.

 

Läs mer