Kujtim Bala ny sportchef i Jönköpings Södra IF

4 december 2019

Vid en presskonferens på Odensberg i dag presenterades Kujtim Bala som ny sportchef för Jönköpings Södra IF. Innan presentationen påbörjades meddelade ordförande Mats Tidstrand att klubben även är överens om ett nytt 3-årskontrakt med Sebastian Crona.

Kujtim Bala avslutade sin aktiva karriär som spelare efter säsongen 2017 då han spelade i Dalkurds FF. Därefter har han varit aktiv i rollen som såväl klubb- som sportchef för Varbergs BoIS samt assisterande tränare i Halmstad.

– Jag är glad över att få vara på plats i Jönköpings Södra som är en klubb man talar väl om i fotbollssverige. Jag har följt Superettan väl under den gångna säsongen och ser fram emot att fortsätta den resan som påbörjats i klubben. Nu ska det bli kul att träffa spelare och ledare så fort det bara går, säger Kujtim Bala

– Vi är glada över att ha kommit överens med Kujtim som har en intressant bakgrund och en profil som passar väl in i hur vi vill utveckla klubben framöver. Med Kujtim på plats är vi väl rustade för att fortsätta förbereda oss inför den kommande säsongen och den fortsatta resan mot Allsvenskan 2022, säger ordförande Mats Tidstrand.

Vi välkomnar Kujtim Bala till Jönköpings Södra IF.

 

Läs mer

Startelvan_1000x450

A-lag | 19 september

Startelvan mot Östers IF

Till lördagens hemmamatch mot Östers IF är följande startelva uttagen: 1 Frank Pettersson (MV) 3 Pavle Vagi…