Kvalspel för akademilagen

9 oktober 2019

Under helgen som var så avslutades sista omgångarna i serien för våra äldsta akademilag, P17 och P19. Det är med stor glädje vi kan konstatera att båda lagen har vunnit sina respektive serier och representerat klubben på ett alldeles utomordentligt sätt.  Seriesegrarna innebär att man redan till helgen kommer att inleda ett kvalspelet för att kvalificera sig till P17- och P19-Allsvenskan.

I kvalspelet kommer vi att delta i trelagsgrupper, där alla möter varandra en gång. Två av tre lag i kvalgruppen kvalificerar sig för Allsvenskan 2020.

P17 ställs mot GAIS i första omgången redan nu på söndag 13/10, klockan 14:00 på Junebäcken. Det tredje laget i gruppen är Mjällby AIF.

P19 ställs mot Norrby IF i första omgången och den matchen kommer att spelas på tisdag 15/10 klockan 19:00 på Slättens Idrottsplats i Habo (p.g.a. plantillgänglighet). Falkenbergs FF är det tredje laget i gruppen.

Datum och speltid för den andra omgången för respektive lag är ännu inte fastställt, men kommer efter att den första omgången är färdigspelad.

Vi hoppas att så många som möjligt tar sig till respektive match och stöttar killarna i jakten på avancemang till Allsvenskan!

 

Läs mer

Startelvan_1000x450

A-lag | 19 september

Startelvan mot Östers IF

Till lördagens hemmamatch mot Östers IF är följande startelva uttagen: 1 Frank Pettersson (MV) 3 Pavle Vagi…