Matilda Nord senaste nyförvärvet

6 februari 2021

Vi välkomnar Matilda Nord till Jönköpings Södra IF som ansluter till oss från Egnahems BK och natursköna Runnåkra. Matilda är en ung lovande spelare med bra bollbehandling och spelar oftast i mittfältet.

210201_Daniel_Ståhl_webb_0028Det känns jättebra att jag har skrivit på och är väldigt laddad inför en säsong i den gröna tröjan, säger Matilda. Känslan är att det är väldigt bra att ha tränat med J-Södra dessa veckor. Känner att jag kom in i gruppen väldigt bra och det är väldigt bra fotbollsspelare med i laget. Det är högt och bra tempo på träningarna.

Min målsättning för i år är att komma in i laget och ta en plats i startelvan. Samt att utvecklas mer som fotbollsspelare. Den stora målsättningen jag har som fotbollsspelare är att kunna utvecklas och bli så bra som möjligt, säger Matilda.

Som fotbollsspelare är mina styrkor att jag har en bra spelförståelse och god teknik, avslutar Matilda.

Varmt välkommen Matilda!

 

Läs mer

premiär

A-lag | 11 april

Seger med 5-1 i premiären

För första gången sedan säsongen 2016 går vi segrande ur en premiärmatch, och som vi gör det. Efter 5-1 hemm…