Mesut Meral lämnar klubben

5 januari 2021

Assisterande tränare Mesut Meral lämnar Jönköpings Södra efter ett år i klubben. Meral har blivit erbjuden, och tackat ja till, huvudtränaruppdraget i Dalkurd FF. 

Meral kom till Jönköpings Södra inför säsongen 2020. Det blir dock bara ett år, då Jönköpings Södra och Meral är överens om att avbryta samarbetet parterna emellan. Anledningen till detta är att Meral blivit erbjuden huvudtränaruppdraget i Dalkurd FF. Klubben har därför accepterat Merals önskan att avbryta hans anställning i Jönköpings Södra.

– Som ung tränare kom jag till Jönköping och kände mig hemma från dag ett. Jag tillsammans med mina kollegor hade en vision om att skapa en ny kultur på Odensberg, där spelare kommer och tävlar varje dag. Och den kulturen ville vi smitta av till matcherna, något jag tycker att vi gjorde. Jag vill även tacka alla i organisationen och supportrar som varje vecka har skickat lyckönskningar i både med- och motgång. Som vi alla vet går det snabbt i den här branschen och när jag fick frågan om att bli huvudtränare i Dalkurd så kände jag att det var rätt steg för mig i min utveckling som tränare. Jag önskar klubben ett stort lycka till och jag kommer att följa klubben framöver. Tiden i klubben har gett mig ett grönt hjärta och jag tackar för förtroendet, säger Mesut Meral.

Klubben önskar Mesut Meral lycka till framöver.

 

Läs mer

191006 Stadsparksvallen inför fotbollsmatchen i Superettan mellan Jönköping och GAIS den 6 oktober 2019 i Jönköping.
Foto: Axel Boberg / BILDBYRÅN / Cop 258

Okategoriserad | 12 januari

Södra till miljonen 2.0

Säsongen 2020 går till historien som en av de tuffaste för elitfotbollen i Sverige. Pandemin som kom över oss u…