Mohammad Fazal skriver treårskontrakt med J-Södra

24 januari 2021

Mohammad Fazal, från danska Lyngby, har skrivit ett treårskontrakt med J-Södra. Den artonårige spelaren, med meriter från det danska U18-landslaget, ansluter till truppen redan i morgon.

Jönköpings Södra hämtar en spelare från Danmark, artonårige Mohammad Fazal. Mohammad, som representerade det danska U18-landslaget under 2020, kan spela både vänsterback och wingback.

– Jag är en vänsterfotad spelare, som har bra bollteknik och är snabb. Jag är väldigt sugen på att komma igång och det ska bli kul att träna med laget i morgon, säger Mohammad.

– Mohammad är en offensiv ytterback, som är duktig i sitt en-mot-en-spel. Han är explosiv och aggressiv i sitt försvarsspel. Mohammad är en spelare vi tror på över tid. Han kan absolut konkurrera redan nu, men vi ser en stor utvecklingspotential i honom, säger Vetton Gramozi.

– En spelare som var okänd för mig, men genom ett arbete av scoutinggruppen gick det fort att bli intresserad. Han är en aggressiv och offensiv spelare, som kan spela på hela vänsterkanten. Han har spetskompetenser som vi saknar på den kanten i dag, vilket blir intressant ur ett konkurrensperspektiv. Han kommer att ge Södra mycket energi med sin spelstil, säger Patric Jildefalk.

 

 

Läs mer

Tillsammans

Okategoriserad | 26 februari

Stötta klubben genom pandemin

Jönköpings Södra är i likhet med många andra starkt påverkade av den pågående pandemin, framför allt ekono…