Nikola Tkalcic lämnar Jönköpings Södra IF

7 augusti 2019

I dag kan vi meddela att Nikola Tkalcic lämnar Jönköpings Södra IF för att ansluta till sin kroatiska moderklubb NK Varazdin.

Nikola kom till Jönköpings Södra IF så sent som i maj i år och har hunnit representera föreningen i åtta matcher i Superettan.

  • Nico var beredd att komma hit för en modest lön, sett till hans tidigare erfarenheter, i ett läge där vi hade starkt behov av att få in en extra spelare i truppen. Han har under den korta tid han varit här varit här tillfört en professionalism i truppen och verkligen gjort sitt yttersta för Jönköpings Södra IF. När han nu får denna chans kan vi bara önska honom lycka till, säger huvudtränare Andreas Brännström
  • Jag har haft en bra tid här och är tacksam för den möjlighet jag fick. Jag hoppas att det skall gå bra för klubben under resterande del av året och i framtiden. På återseende, hälsar Nikola.
  • I den överenskommelse som vi hade med Nikola, fanns en möjlighet för en annan klubb att lösa honom, vilket NK Varazdin nu har gjort. Då han fått denna chansen i sin moderklubb vill vi bara tacka Nikola för de insatser han gjort under den gångna säsongen och önska honom lycka till i hans fortsatta karriär, säger sportchef Andreas Jankevics.

 

 

Läs mer