Nu jobbar vi mot miljonen

26 januari 2021

Insamlingen Södra till miljonen 2.0 startade för en tid sedan och med januari som årets fattigaste månad har vi legat ganska lågt med att skriva om kampanjen. I skrivande stund har 15.000 kr kommit in i den första insamlingen, Södra till 1000. Alla som har skänkt pengar till klubben hittar ni här: https://jonkopingssodra.se/stotta-sodra/sodra-till-miljonen-2-0/.

Läget i klubben är, som vi tidigare nämnt, bättre än vid samma tid förra året. Vi har dock fortfarande en pandemi som kraftigt påverkar vår verksamhet, och det innebär framför allt att kassaflödet drabbas nu i inledningen på året. Ett normalt år är januari en bra månad sett till kassaflöde, med sponsorförsäljning och årskortförsäljning på högvarv. Båda dessa aktiviteter påverkas av pandemin. Därför är klubben i behov av hjälp.

Vad kan du med grönt hjärta göra?

Södra till 1000

Försäljningen av Södra till 1000 är i gång och all information hittar du här: http://kampanj.hallmedia.se/sodra2.0/index.html.
Alla bidrag är väldigt viktiga och har du möjlighet att stötta klubben är vi mycket tacksamma. Kampanjhalsdukarna finns snart för avhämtning på sportkontoret (eller för utskick om du inte har möjlighet att komma förbi).

Köp årskort

Vill du vara säker på att kunna se J-Södra på hemmaplan så fort restriktionerna släpper ska du köpa årskort. Det är också ett väldigt bra sätt att stötta föreningen ekonomiskt. All information om årskorten hittar du här: https://jonkopingssodra.ebiljett.nu/List/Seasons

Bli månadsgivare

I morgon lanserar vi möjligheten att bli månadsgivare. Då kan alla med grönt hjärta välja att skänka valfritt belopp till klubben, något som blir ett välkommet tillskott. Information kommer inom kort på hemsidan.

Stort tack till alla er som stöttar oss!

 

Läs mer