Nu lanserar vi Södra till miljonen 2.0

14 januari 2021

Under 2020 visade våra medlemmar och supportrar hur mycket vår klubb betyder. Totalt gav kampanjen ”Södra till miljonen” 1.227.847 kr till klubbkassan, vilket är fantastiskt. Pandemin har nu påverkat klubben i nästan ett år och än är vi inte igenom den. Med anledning av detta lanserar klubben nu ”Södra till miljonen 2.0”.

Kampanjen syftar till att minska skadeverkningarna för föreningen under Covid 19-pandemin och att möjliggöra en fortsatt utveckling av klubben. Alla bidrag är värdefulla för föreningen och vi tror och hoppas att stödet för vår förening är fortsatt starkt. Tillsammans ska vi ta oss igenom pandemin.

Kampanjen består av ett antal aktiviteter. Inledningsvis kommer två aktiviteter att sjösättas, ”Södra till 1000” och en månadsgåva till klubben. När vi närmar oss säsong kommer ytterligare några delar att adderas, men dessa presenteras senare.

 

Södra till 1000

Kampanjen Södra till 1000 lanserades för många år sedan och återuppstod under 2020. Förhoppningen är att klubbens medlemmar och supportrar ska stötta föreningen ekonomiskt med en engångssumma, något som naturligtvis även är möjligt för företag.

Alla som bidrar kommer att exponeras i text på vår hemsida.

Kampanjen delas upp i följande nivåer:

 

1000 kr

Exponering på klubbens hemsida

Kampanjhalsduk ”Tillsammans”

 

2500 kr

Exponering på klubbens hemsida

Kampanjhalsduk ”Tillsammans”

2 sittplatsbiljetter eller 4 ståplatsbiljetter när publik tillåts på Stadsparksvallen

 

5000 kr

Exponering på klubbens hemsida

Kampanjhalsduk ”Tillsammans”

4 sittplatsbiljetter eller 8 ståplatsbiljetter när publik tillåts på Stadsparksvallen
Signerad matchtröja

 

Summan kan swishas till nummer 123 000 45 98, sättas in på klubbens bankgiro 540-3811, betalas med kort eller kontant på sportkontoret.

 

Månadsgåva till klubben

Tillsammans med en samarbetspartner bygger vi en plattform för att kunna göra olika typer av insamlingar till klubben. Där kommer vi inom kort att starta en insamling som möjliggör en månadsbetalning som tillfaller klubben. Du kommer kunna välja mellan att skänka 50 kr, 100 kr, 150 kr eller valfritt belopp över 150 kr.

För klubben är detta ett väldigt bra sätt att kontinuerligt få ett tillskott till klubbkassan. Vi tror och hoppas att många kan avvara en mindre summa varje månad, medvetna om att det gynnar Jönköpings Södra.

 

Läs mer

Tillsammans

Okategoriserad | 26 februari

Stötta klubben genom pandemin

Jönköpings Södra är i likhet med många andra starkt påverkade av den pågående pandemin, framför allt ekono…