Ny klubbchef i Jönköpings Södra IF

19 november 2019

Som vi meddelat tidigare så slutade Fredrik Ståhl som klubbchef i Jönköpings Södra IF i samband med att säsongen 2019 var över. Vi kan per i dag meddela att Sebastian Lagrell blir ny klubbchef i föreningen och han tillträder rollen per omgående.

– Sebastian Lagrell är välkänd för många södraiter och har varit anställd i klubben i över tio år. Med Sebastian som klubbchef säkerställer vi en kontinuitet i föreningen som är värdefull i arbetet med vår fortsatta klubbutveckling inom sportkontoret. Vi är glada över att ha skapat den här lösningen där Sebastians kompetens och erfarenhet skapar fortsatt stabilitet inom organisationen, säger ordförande Mats Tidstrand.

– Det innebär också att rollen framöver kommer vara mer inriktad på ekonomi och administration och att vi även kommer förstärka organisationen för att utveckla vår framtida försäljning, fortsätter Mats Tidstrand.

– Jag är stolt att styrelsen har gett mig förtroendet att, tillsammans med övriga anställda, förtroendevalda och ideella, driva den fortsatta utvecklingen. Det finns ett fantastiskt engagemang i och runt klubben, säger Sebastian Lagrell.

 

Läs mer