Nya spelare klara för damlaget

2 december 2019

Det pågår ett rekryteringsarbete inom föreningen för närvarande, inom såväl herr som dam, och därför är det med glädje vi kan presentera hela fyra nya spelare till damtruppen, som ska kriga i division III under 2020. Samtliga spelare har erfarenhet från spel på högre nivå, vilket är ett gott betyg på den satsning föreningen gör inom damverksamheten.

Det är med glädje som vi presenterar fyra nyförvärv till damlaget inför 2020. Nedan följer spelarna, tillsammans med huvudtränare Conny Nilssons kommentarer om spelarna:

Antonia Estunger, 23 år

“Antonia har under flera år tillhört den absoluta toppen av damspelare på Höglandet. Hon har erfarenhet av spel i division I och representerade senast IF Eksjö. En modern, teknisk och hårt arbetande försvarsspelare”.

Elin Andersson, 20 år

“Elin är en teknisk spelare med god speluppfattning och fina passningsfötter. Hon är en central spelare med hög lägstanivå. Senast representerade Elin IF Eksjö, även Elin har erfarenhet från spel i division I”.

Julia Morin, 20 år

“Julia är en stark offensiv spelare som senast har representerat Sils IF och även hon har erfarenhet av spel i division I”.

Mergime Sulejmani, 25 år

“Mergime är en offensiv spelare med fin första touch och bra speluppfattning. Mergime kommer senast från Halmstads BK i divison II”.

 

Läs mer