Namnlös Design (5)

Daniel Strandsäter inför Ljungskile hemma

2024-10-03

Det blev förlust mot BK Olympic i söndags. Med sex matcher kvar på säsongen börjar det närma sig slutspurt i en fortsatt jämn serie, och på lördag väntar Ljungskile hemma på Vallen.

Först av allt - vad var det som hände i Malmö mot BK Olympic?
- Det var en tuff match, där vi tyvärr inte kommer upp i samma nivå som vi presterat på under en längre tid nu. Vi får inte matchbilden dit vi vill riktigt. Så det var en besvikelse att inte få med sig några poäng från den matchen. Men vi jobbar vidare, alltid. 

 

Du är ju en av dem som varit i klubben längst - vad skulle du säga är det bästa med årets upplaga av Jönköpings Södras A-trupp?
- Det absolut bästa med årets upplaga är som det alltid är - att vi är en otroligt bra grupp av människor som vill framåt, utvecklas och såklart vinna fotbollsmatcher. 

 

Du verkar ha ett stort grönt hjärta - vad känner man när man får fira en seger framför hemmapubliken och supportrarna?
- Det är något speciellt att få fira framför våra otroliga supportar. De är alltid med oss och har våra ryggar. De ger oss alltid den extra energin att vilja ännu mer. Så det är fantastiskt att alltid ha dem vid vår sida.

 

Är du nöjd med din egen insats så här långt detta året?
- Min säsong har gått lite upp och ner personligen, men det viktigaste är att vi som lag vinner matcher. Det är vad det handlar om. Jag vet att jag har en höjd som är hög, men det behöver vara mer kontinuerligt. 

 

På lördag möter ni Ljungskile hemma - förväntningar på den matchen? Vad vet du om motståndet?
- Det blir en rolig match som vi ser fram emot. Det kommer bli en fysisk match, som alla andra matcher i denna serie, så det ska vi vara inställda på. Men som alltid fokuserar vi på oss och det vi ska göra, för det är det som kommer att ge oss tre poäng.

 

Matchfakta

Jönköpings Södra IF – Ljungskile SK

Avspark: Lördag 5 oktober 16.00
Plats: Stadsparksvallen
Matchbiljetter: Jönköpings Södra IF - Startsidan (ebiljett.nu)
50/50-lotter:
J-Södra | 50/50-lotter (clubmate.se)

 

 

Fler nyheter

Till alla nyheter