Partner

Jönköpings Södras varumärke är starkare än någonsin. Anledningarna till det är vi mycket stolta över. Sedan 2006 är föreningen en del av den svenska elitfotbollen, vilket stärktes ytterligare under de allsvenska säsongerna 2016 och 2017. Därtill tog föreningen under 2018 beslutet att starta ett damlag vilket innebär att vi under säsongen 2019 har två damlag som spelar i två olika division 4-serier. Minst lika stolta är vi över det som finns under våra seniorlag och som också är en del av vårt varumärke.

Vår ungdomsverksamhet har utvecklats under ett antal år och idag är vi certifierade av Svensk Elitfotboll (SEF). Det ger oss rätten att kalla oss för ungdomsakademi. Akademin utbildar fotbollsspelare, men vi lägger också stor vikt vid det sociala ansvaret för att kunna bidra till barnens och ungdomarnas personliga utveckling. I såväl A-lag som ungdomslag finns ett stort antal spelare från bygden. Det är också viktigt för oss och det är därför vår vision är just – Bygdens lag.

Den starka lokala förankringen och den ökade nationella uppmärksamheten kring Jönköpings Södra, skapar också en givande och kommersiell miljö för våra samarbetspartners. Vill du vara med?

VÅR VISION

Bygdens lag!
Fotbollen talar alla språk, och genom Bygdens lag väcker den drömmar, bygger gemenskap, når över generationer och bortom invanda mönster. Vår laganda samlar människor, idéer och möjligheter långt över planhalvor, läktare och nationsgränser.

Bygdens lag rymmer alla känslor, och här finns en plats för alla; medlemmar, supportrar, samarbetspartner, ledare och spelare.

Tillsammans lyfter vi fotbollen, föreningen och vår bygd.

VÅRA VÄRDERINGAR

Klubben är störst
Klubbmärket är det som binder oss samman och det som ger oss framgång. Klubben är större än laget och laget är större än individen.

Tillsammans
Tillsammans bygger vi omtanke, ärlighet och respekt. Vi är Bygdens lag och välkomnar alla som vill dela våra värderingar och målsättningar, oavsett social bakgrund, religiös åskådning eller etnicitet.

Vilja och ambition
Vilja att utvecklas och varje dag bli bättre finns i varje södrait. Ambition är en talang som kännetecknas av att träna hårt.

Föreningens ekonomiskt viktigaste samarbetspartner är ni som företräder Jönköpings näringsliv. Vi gör allt för att hålla kontakten med er och ni är alltid välkomna att höra av er till oss.
Mikael Andersson, marknadsansvarig, 070-365 70 80, mikael.andersson@j-sodra.se