Pep Beqaj återvänder till J-Södra

22 januari 2021

Perparim Beqaj återvänder till J-Södra efter utflykten till Ljungskile. Anfallaren, har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig över två år. – Jag är stolt att vara tillbaka i J-Södra, säger Pep.

Perparim Beqaj, med ett förflutet i bland annat Varbergs BoIS, lämnade J-Södra för Ljungskile inför seriestarten 2020. Nu är han tillbaka i J-Södra, och det är enligt honom själv en annan spelare som kommer tillbaka till Jönköping:

– Jag känner hunger och revanschlusta. Jag har aldrig känt en sån här energi inför en säsong och jag är verkligen stolt att vara tillbaka i J-Södra. Det har funnits andra alternativ för mig inför den kommande säsongen och jag har fått några erbjudanden, men när J-Södra kom in i bilden fanns det ingen tvekan för mig, säger Pep.

– Vi får in en kille som vill visa omgivningen vilken bra fotbollsspelare han är. Han kommer från en tuff säsong i Ljungskile, men han är fysiskt och psykiskt förberedd för att gå in här och prestera. Pep är en bättre och mer mogen spelaren än när han lämnade oss. Med hans arbetskapacitet och förmåga att göra allt för laget kommer han att vara viktig för vårt anfallsspel, säger Vetton Gramozi.

– För att kunna göra resultat och att varje individ ska utvecklas i rätt riktning behövs uppoffrande spelare. Spelare som arbetar hårt och är redo att göra allt för att lyckas. Det är Pep för mig. Han kommer att göra allt för att lagkamraterna ska lyckas och att han själv ökar sitt poängsnitt här i Södra. Att han är obekväm för sina motståndare vet alla som har sett Pep spela, säger Patric Jildefalk.

 

Läs mer

Tillsammans

Okategoriserad | 26 februari

Stötta klubben genom pandemin

Jönköpings Södra är i likhet med många andra starkt påverkade av den pågående pandemin, framför allt ekono…