Soffbiljetter 2021

5 april 2021

På söndag är det äntligen dags för premiär, då Vasalund kommer på besök. Tyvärr har vi inte möjlighet att välkomna vår fantastiska publik till våra matcher än, men vi hoppas naturligtvis att så snart är fallet.

Under 2021 kommer vi, likt förra året, att sälja soffbiljetter till våra matcher. Stödet vi fick från er då var helt fantastiskt och vi hoppas att ni fortfarande står vid vår sida tills pandemin är över!

Prisbordet kommer att se lite annorlunda ut den här säsongen. Vi kommer självklart att lotta ut en använd matchtröja, men också ett pris från en matchvärd. Varje match kommer en av våra partners att bidra med ett fint pris till en lycklig vinnare.

Till söndagens match är Elite Stora Hotellet matchvärd och då kan du på din soffbiljett vinna en övernattning för två i deluxerum med Vätterutsikt. Du har också möjlighet att vinna Jesper Svenssons hemmatröja, från matchen där Jeppe gör sin trehundrade a-lagsmatch (om han spelar på söndag).

Fina priser i potten och vi hoppas att så många som möjligt köper soffbiljett. Varje biljett kostar 50 kr och du swishar som vanligt till 123 522 98 10.

 

Läs mer

öster

A-lag | 21 september

Dagens startelva

Följande startelva är uttagen till dagens bortamatch mot Helsingborgs IF: 1 Frank Pettersson (MV) 6  Adam Be…